Cremerie Germaine
on-the-go: hoorntjes • gelato sticks • ijspralines • ijsdozen • ijstaarteneat-in: ijscoupes • pannenkoeken • Brusselse wafels • warme- & koude dranken Lees verder
Een écht goede gelato is zoals een blanco schilderdoek. Het is een droom, gevuld met onvergetelijke smaken en een passie voor Italiaanse traditie die je smaakpapillen verwent. Alles wat nodig is om onze huisbereide, premium gelato te maken, is een mix van creativiteit, vakmanschap en de hulp van enkele tevreden koeien. Onze smaken stemmen we af op het seizoen en worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. In onze open Gelato Laboratory laten we onze inspiratie de vrije loop om die bevroren lekkernijen te maken die je ter plekke kunt eten: een ijscoupe met een drankje, een hoorntje aan de schepijstoog of een ijsdoos of -taart om mee te nemen. En dat alles in een vriendelijke en leuke omgeving, want zo zijn we zelf ook. Wanneer gelato zo lekker is, dan moet het ook goed zijn. Onze filosofie: WEES EERLIJK, WEES HEERLIJK, CREËER HERINNERINGEN. Really good gelato is a totally blank canvas. It’s a dream that’s filled with unforgettable flavors and a passion for Italian tradition that’s delivered straight to your tastebuds. To make our homemade, premium gelato we use a mix of creativity, craftsmanship, and the help of some happy cows. Our seasonal flavors are crafted from carefully sourced ingredients from independent suppliers. Our on-site Gelato Laboratory is the source of inspiration and discovery for all of our frozen goodies that you may eat-in, eat on-the-go or takeaway. When gelato tastes this good, it should also feel good. Our philosophy: BE HONEST, BE DELICIOUS, MAKE MEMORIES.
- IJs en ander lekkers
- Cash, Mastercard, Visa
- Eilandje